کشف ۳۳ گور باستانی در مصر

کشف ۳۳ گور باستانی در مصر

به گزارش سفرگو، باستان شناسان ده ها مقبره خانوادگی شامل مومیایی و آثار تاریخی را در نزدیکی شهر «اسوان» واقع در مصر کشف کردند.


به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر اعلام نمود در جریان کاوش گروهی از باستان شناسان ایتالیایی و مصری در غرب «اسوان» ۳۳ مقبره کشف شد.
«نشنال» در رابطه با این نویافته نوشته است قدمت این مقبره به «دوره متأخر مصر باستان» (۶۶۴ تا ۳۳۲ قبل از میلاد) و دوره بطلمیوسی (۳۰۵ تا ۳۰ قبل از میلاد)، یعنی زمانیکه یک دودمان یونانی زبان بر مصر حکومت می کرد و همجنین به دوره رومی (۳۰ قبل از میلاد تا ۶۴۱ میلادی) بازمی گردد.
در بعضی از این مقبره ها هنوز بقایای مومیایی و اشیاء مخصوص خاکسپاری وجود دارد و محققان انتظار دارند کشف اخیر اطلاعات بیشتری در رابطه با تاریخچه این محوطه و بیماری هایی که ساکنان باستانی آنرا تحت تأثیر قرار داد، عرضه نماید.
به قول مقامات مصر، بررسی های اولیه بقایای مومیایی شده نشان داده است ۳۰ تا ۴۰ درصد از کسانی که در این مقبره ها دفن شدند، کم سن بودند و در گروه سنی های نوزاد تا نوجوان قرار می گرفتند.


طراحی مقبره ها با یکدیگر متفاوت می باشد و برخی دارای ورودی های طاق دار هستند که در کنار آنها حیاط هایی با دیوارهای خشتی ساخته شده است و برخی دیگر هم مستقیماً در دل صخره ها تراشیده شده اند.
همچون بقایای کشف شده به مومیایی یک زن بالغ و یک کودک میتوان اشاره نمود که احیانا در زمان مرگ یک یا دو ساله بوده است. پیکر این دو نفر درحالی پیدا شدند که در یک تابوت سنگی در مجاورت هم قرار داشتند و محققان قصد دارند به تحقیقات برای کسب جزئیات بیشتر در رابطه با آنها ادامه دهند.
از دیگر آثار کشف شده میتوان به بقایای مجسمه های رنگین از جنس کارتونیج، سفال و سنگ، تابوت های سنگی و میز مخصوص پیشکش ها اشاره نمود.
به قول یکی از مقامات حوزه دیرینه شناسی مصر، این اکتشاف نشان داده است که ساکنان طبقه متوسط «اسوان» در این قسمت از گورستان دفن شده اند.


به قول «پاتریزیا پیاسنتینی» ـ استاد رشته مصرشناسی دانشگاه میلان ـ بررسی های اولیه مومیایی ها نشان داده است که بعضی از این افراد به بیماری های عفونی، مشکلات در ارتباط با استخوان، کم خونی، سوءتغذیه، بیماری های در ارتباط با قفسه سینه، سل و پوکی استخوان مبتلا بوده اند.
حتی مشخص شد که بعضی از آنها در سنین بالا با مشکلات شدید در ارتباط با استخوان درگذشته اند.
کاوش در این مکان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ساکنان باستانی آن ادامه می یابد.



1403/04/08
14:47:52
5.0 / 5
245
تگهای خبر: آثار تاریخی , باستانی , تاریخی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد