ساكنان دبی 3 هزار سال پیش بازیافت می كردند!

ساكنان دبی 3 هزار سال پیش بازیافت می كردند!

به گزارش سفرگو باستان شناسان با بررسی اشیای كشف شده در یك منطقه از شهر دبی به این نتیجه رسیدند كه مردم این منطقه حدود ۳ هزار سال قبل از بقایای كشتی های شكسته برای ساخت ابزار استفاده می كرده اند.


به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، "بازیافت" برای افرادی كه حدود سه هزار سال پیش در دبی زندگی می كردند، روشی برای تسهیل زندگی بوده است.
باستان شناسان اشیایی ساخته شده از مس، برنز و آهن را كشف كرده اند كه مورد بازسازی و بازیافت قرار گرفته بوده اند تا بعنوان ابزار مورد استفاده قرار گیرند.
دكتر "كارول جوچنیویچ" و گروهی از باستان شناسان دریافتند كه افرادی كه سه هزار سال پیش زندگی می كرده اند، از سرامیك ها و بقایای كشتی های شكسته برای تبدیل اشیاء به ابزار استفاده می كرده اند و این یعنی بازیافت كنندگان باستانی اشیاء فلزی را به ابزارهای جدید تبدیل می كرده اند.
"جوچنیویچ" اظهار داشت: این یك واقعیت جالب است كه چند هزار سال پیش، ساكنان این منطقه فرایند بازیافت را انجام می داده اند. كشتی های سرامیكی شكسته دور انداخته نمی شده اند، در عوض آنها فقط كمی تغییر یافته و بعنوان ابزار استفاده می شده اند.
باستان شناسان دریافتند كه این ابزارها با استفاده از سرامیك به دست آمده از یك نوع خاك رس ساخته شده است.


محققان در این اكتشاف علاوه بر ابزارهای بازسازی شده، ۲۶۰۰ اشیاء فلزی شامل سلاح، تزئینات، جواهرات و مجسمه را پیدا كردند. اغلب آنها سه هزار سال پیش ساخته شده اند، اما بعضی از آنها حتی می توانند چهار هزار سال قدمت داشته باشند.
این اشیا كه در مركز متالورژی شیخ محمد بن راشد آل مكتوم حاكم دبی نگه داری می شوند، در سال ۲۰۰۲ كشف شده اند.
داستان كشف آنها از این مقرر است كه حاكم دبی هنگام پرواز بر فراز این منطقه با هلیكوپتر، می بیند كه بعضی از تپه ها به طرز عجیبی مزین به سنگ های سیاه هستند و وقتی این سایت را بازرسی كردند، دریافتند كه این سنگ های سیاه حاصل از ذوب فلز هستند و محققان متوجه شدند كه فلزات در مقیاس بزرگ در این منطقه ذوب شده اند.
این سایت باستان شناسان را از سراسر جهان همچون استرالیا، لهستان، اسپانیا و آلمان به خود جلب كرده است و تحقیق و اكتشاف در آن همچنان ادامه دارد.



1398/10/25
19:56:47
5.0 / 5
2055
تگهای خبر: باستانی , زندگی , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد