شالبافیان:

رستوران ها جزو مصادیق تاسیسات گردشگری قرار گرفتند

رستوران ها جزو مصادیق تاسیسات گردشگری قرار گرفتند

به گزارش سفرگو، معاون گردشگری اظهار داشت: رستوران های ملل، رستوران های بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و مراکز پذیرایی بین راهی با هدف تکمیل زنجیره ارزش خدمات گردشگری، در دامنه شمول تاسیسات گردشگری قرار گرفتند.


به گزارش سفرگو به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تخصصی بین المللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود و کترینگ که امروز چهارشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شد، بیان نمود: این نمایشگاه نسبت مستقیمی با مأموریت های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. وی تکمیل و هم افزایی زنجیره ارزش خدمات گردشگری را از برنامه های اصلی در دوره تصدی گری خود در این مسئولیت عنوان نمود و اهمیت ارتباط سیستمی میان اجزای مختلف زنجیره خدمات گردشگری و مشخص بودن نحوه همکاری و هم افزایی اجزا را مورد تاکید قرار داد. معاون گردشگری از غذا و نوشیدنی بعنوان یکی از اجزای مهم این زنجیره نام برد و به برگزاری جلسات مستمر و مختلف با عرضه کنندگان خدمات غذایی طی دو سال قبل اشاره نمود و اضافه کرد: در نتیجه این هم اندیشی ها یکی از طریق هایی که می توانست باعث تقویت هم افزایی و همکاری بین زنجیره خدمات گردشگری شود این بود که آن دسته از رستوران هایی که ارتباط مستقیم با گردشگری دارند در زمره تأسیسات گردشگری قلمداد شوند و از مزیت های حوزه گردشگری بهره مند شوند. شالبافیان خاطرنشان کرد: با پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همینطور تصویب هیأت وزیران بعضی از عرضه دهنگان غذا که ارتباط مستقیم با حوزه گردشگری دارند همچون رستوران های ملل، رستوران های بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و بین راهی در دامنه شمول تأسیسات گردشگری قرار گرفتند و می توانند از مشوق ها و مزیت های حوزه گردشگری همچون تسهیلات و تعرفه های انرژی استفاده نمایند. وی ادامه داد: همانگونه که مراکز اقامتی نقش مهمی را در حوزه گردشگری ایفا می کردند با تصویب هیأت وزیران، رستوران ها و مراکز پذیرایی که شأن گردشگری دارند می توانند مجوزها و مشوق های لازم را از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دریافت نمایند. معاون گردشگری ضمن اشاره به گستردگی حوزه خدمات غذایی تصریح کرد: با عنایت به این که تمامی این حوزه به سفر و گردشگری مرتبط نمی شود طبیعتاً تمامی آنها در این دامنه قرار نمی گیرند. شالبافیان با اشاره به اینکه یکی از اصلی ترین مؤلفه های رضایت توریست خدمات غذایی و نوشیدنی است، اظهار امیدواری کرد این مهم به رضایتمندی بیشتر گردشگران منجر شود. معاون گردشگری توسعه موضوعی و مکانی نمایشگاه ها را از دیگر مأموریت ها و سیاست ها عنوان نمود و اضافه کرد: در حوزه گردشگری به غیر از نمایشگاه بین المللی تهران در چارچوب استان ها نمایشگاه های گردشگری را برگزار می نماییم، از نظر موضوعی هم متناسب با ظرفیتهای گردشگری باید دامنه شمول نمایشگاه ها وسیع تر شود و نمایشگاه حاضر یکی از آن مصادیق است که باید فعالان گردشگری مشارکت بیشتری در آن داشته باشند.

1403/05/18
11:30:11
5.0 / 5
270
تگهای خبر: توریست , خدمات , سفر , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد