مدیركل اوقاف و امور خیریه استان مازندران:
گردشگری مذهبی در مازندران رونق دارد
به گزارش سفرگو، مازندران مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران اظهار داشت: گردشگری مذهبی رونق خوبی در استان دارد و نوروز سال جاری، طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در ۳۳۰ امامزاده اجرا شده است.
حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی جمعه ۸ فروردین با حضور ستاد خدمات سفر ضمن اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در ۳۳۰ امامزاده مازندران اظهار داشت: مازندران دارای ۱۳۶۱ امامزاده و بقعه متبرکه است و جزو استانهای نخست کشور از این لحاظ به حساب می آید.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهار داشت: از سویی دیگر، استان مازندران به صورت سالانه میزبان افزون بر ۲۰ میلیون مسافر و توریست از اقصی نقاط کشور است که ازاین رو هم از استانهای برتر کشور به لحاظ گردشگرپذیری به حساب می آید.
او اضافه کرد: پیوند این دو شاخصه پرارزش استان مازندران یعنی حضور گردشگران میلیونی؛ وجود امامزادگان و بقاع متبرکه در جای جای استان مازندران از گلوگاه تا رامسر، فرصت بسیار مناسبی را برای رونق و توسعه گردشگری مذهبی در دیار علویان فراهم می آورد.
حجت الاسلام حیدری جناسمی اظهار داشت: استان مازندران همچون استانهای کشور است که در راه مشهد مقدس یا به عبارتی در طریق الرضا قرار دارد که این مساله هم به لحاظ حضور گردشگران و هم به لحاظ تشرف مردم به بقاع متبرکه بسیار اثرگذار می باشد و مسافران همه ساله چه در راه رفت و چه در راه بازگشت از مشهد مقدس از این اماکن و بقاع متبرکه بازدید، اسکان و زیارت می کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهار داشت: البته نباید از بعد میراثی بقاع و امامزادگان مازندران، غافل شد و بعضی از بناهای بقاع و امامزادگان استان، میراثی بوده و در ارتباط با دوره های بسیار کهن است که چه در شهر و چه در روستاهای استان، واقع شده اند.
او اضافه کرد: امامزاده روستای کوات، امامزاده یحیی و عباس ساری، امامزاده قاسم بابل و بسیاری دیگر از امام زادگان استان دارای بناهای تاریخی و میراثی است.
حجت الاسلام حیدری جناسمی اظهار داشت: از سالهای گذشته پای توریستهای خارجی به بقاع متبرکه و امام زادگان استان باز شده است و این اماکن مذهبی با بناهای تاریخی آن برای توریستهای خارجی هم جذاب است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اضافه کرد: مازندران دارای جاذبه های مختلف طبیعی از جنگل، دریا و کوه است که در تمام این بخش ها دارای بقاع متبرکه و امامزاده است. بقاع متبرکه و امامزاده های استان از شهر های ساحلی گرفته تا مناطق جنگلی و کوهستانی واقع شده است که بر جاذبه های آن می افزاید و در برابر هر نوع ذائقه ای، بسته ای برای گردشگری مذهبی در مازندران وجود دارد.
او تصریح کرد: مساله مهم فراهم آوردن زیرساخت های لازم نظیر راه دسترسی، برق، گاز در تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه بخصوص در ارتفاعات و مناطق کوهستانی است که باید توجه بیشتری به این امامزادگان شود.
حیدری جناسمی اشاره کرد: در حوزه تعالی و رونق گردشگری مذهبی باید یکسری دیگر از زیرساخت ها ایجاد و یا راه اندازی شود که همچون راه اندازی زائرسراها و میهمان سراها است که هر چند در بعضی از امامزادگان بوجود آمده است اما مرمت و توسعه آن نیازمند تخصیص اعتبار است که باید مورد توجه و حمایت ویژه قرار گیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اضافه کرد: استان مازندران ظرفیت موردنیاز برای توسعه و تعالی گردشگری مذهبی را دارا است و باید زیرساخت های مکمل آن با تأمین اعتبار کافی فراهم گردد و بطور قطع فصل نوینی از جذب توریست را بهمراه خواهد داشت.
به گزارش سفرگو به نقل از کمیته اطلاع رسانی خدمات سفر در مازندران، او اظهار داشت: مازندران، تنها جنگل و دریا و کوه نیست و امامزادگان و بقاع متبرکه میراثی این استان، می تواند مقاصد گردشگری در تمام طول سال بخصوص ایام نوروز و فصل تابستان باشد.
منبع: سفرگو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب