یك مسئول در وزارت میراث فرهنگی:
دارایی های استان مركزی به ثروت تبدیل گردد
به گزارش سفرگو مركزی مدیركل توسعه منابع انسانی و رفاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: استان مركزی بواسطه وجود ظرفیت های بسیار، دارایی های فراوانی در اختیار دارد كه باید در قالب ثروت به بهره برداری برسند.
علی حاجی شیزری دوازدهم آذرماه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی در راه رشد و توسعه سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار دارد، یکی از ابزارهای بهره برداری از این دارایی ها را معرفی ظرفیت ها دانست و اضافه کرد: بعد از معرفی باید در حوزه برندسازی، تجاری سازی و بازاریابی ورود کرد تا استان مرکزی به استان هدف گردشگری تبدیل گردد.
وی با اعلان اینکه در دنیای امروز، صنعت گردشگری و صنایع دستی بسیار اهمیت دارد، اشاره کرد: در اقتصاد غیرنفتی، گردشگری جایگاه ویژه ای دارد و ما اخیرا به این عرصه ورود کرده بودیم، اما شیوع ویروس کرونا همه صنعت گردشگری و قسمتی از صنایع دستی را تحت تاثیر خود قرار داد.
وی با اشاره به وضعیت نیروی انسانی در اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی اضافه کرد: این اداره کل دارای ۱۳۳ نفر نیرو است که ۵۲ درصد آنها دارای تحصیلات بالای کارشناسی هستند و باید ارزش آنها را دانست چونکه تجهیزات را می توان فراهم نمود، اما در اختیار گرفتن سرمایه انسانی دشوار است.
زندگی با کرونا به مدلول تعطیل شدن گردشگری نیست
به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، در این نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با طرح این سوال که چرا استان مرکزی باید استانی گذری در حوزه گردشگری باشد؟ اظهار داشت: اگر در زمینه معرفی ظرفیت ها و پتانسیل ها به خوبی عمل شود اساسا اقامت در استان افزایش می یابد و در این شرایط هتلدارها نیز گرفتار خسارت و زیان نخواهند شد.
بهروز اکرمی با اعلان اینکه این روزها باید با کرونا زندگی نماییم، بیان کرد: زندگی کردن با کرونا شعار نیست، مفهوم دارد، آیا زندگی با کرونا به مدلول تعطیل شدن گردشگری و صنایع دستی است؟ مسلما خیر فقط باید طبق این شرایط برنامه ریزی و طراحی داشته باشیم و در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به نوع دیگری عمل شود.
وی اشاره کرد: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای استان مرکزی بسیار مهمست و امیدواریم بتواند چرخ اقتصاد را بیش از گذشته به حرکت درآورد و توسعه این حوزه را در استان شاهد باشیم.
۴۰ بنای تاریخی استان مرکزی مرمت می شود
در این آیین، مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی با اشاره به واگذاری بناهای تاریخی و کمپ های گردشگری به بخش خصوصی و احیای ابنیه بعنوان برنامه های در دستور کار این مجموعه، اضافه کرد: مرمت ۴۰ بنای تاریخی، واگذاری سه مکان تاریخی همچون کاروانسرای دولت آباد، منزل میرزاحسن آشتیانی و عمارت امیرمفخم و افتتاح کاروانسرای دو دهک دلیجان از برنامه های در دستور کار میراث فرهنگی استان است.
مصطفی مرزبان افزود: استان مرکزی در حوزه صنایع دستی ۹ هزار هنرمند در ۱۱۰ رشته دارد و در بحث راه اندازی بازارچه های صنایع دستی در کشور، پیشرو است بطوریکه هم اکنون ۱۰ شهرستان دارای بازارچه هستند و به زودی بازارچه های صنایع دستی شهرستان های خنداب و زرندیه نیز افتتاح می شود.
به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، در این نشست از کوشش های ۱۹ ماهه علیرضا ایزدی در استان مرکزی تجلیل و مصطفی مرزبان بعنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان معرفی گردید.
ایزدی به سمت مدیرکل حوزه وزارت و امور بین الملل وزارت میراث فرهنگی منصوب شده است.
منبع: safargoo.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب