پژوهشكده مردم شناسی روایت می كند:

یک قرن تصویر زندگی کوچ نشینی با نمایش علف

یک قرن تصویر زندگی کوچ نشینی با نمایش علف

سفرگو: نهمین نشست سینمای مردم شناسی ایران با عنوان «یک قرن روایت تصویری زندگی کوچ نشینی» و به مناسبت یکصدمین سال تولید و نمایش فیلم «علف»، انجام می شود.


به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: این جلسه به مناسبت یکصدمین سال تولید و نمایش فیلم «علف» ساخته «مریان سی کوپر» و «ارنست بی شودزاک» با مشارکت «مارگریت هریسون» چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ بامداد در محل این پژوهشگاه برقرار است.
نهمین نشست سینمای مردم شناسی ایران که به دبیری محمدرضا مهراندیش، فیلمساز و پژوهشگر هنر برگزار می شود، با نمایش و نقد و بررسی فیلم «علف» هم راه است.
در این جلسه فرهاد ورهرام، پژوهشگر و مستندساز عباس قنبری عُدیوی، رییس بنیاد ایران شناسی چهارمحال و بختیاری و پژوهشگر فرهنگ مردم شاهرخ باور، پژوهشگر و مترجم فیلم علف و منصور مرادی، مردم شناس حضور دارند.
پژوهشگاه میراث فرهنگی در خیابان امام خمینی، نرسیده به خیابان سی تیر واقع شده است و این جلسه، در سالن خلیج فارس برگزار می گردد.




منبع:

1404/02/03
12:10:38
5.0 / 5
32
تگهای خبر: تولید , زندگی , فرهنگی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

راهنمای جامع سفر، اطلاعات کامل درباره تورهای داخلی و خارجی، بلیط های چارتر و هتل ها

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد