رئیس اداره میراث فرهنگی خرمشهر عنوان كرد:
ورود بخش خصوصی برای احیای گردشگری آبی در خرمشهر
به گزارش سفرگو رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر از برگزاری تور گردشگری آبی در خرمشهر با همكاری بخش خصوصی اطلاع داد.
سجاد پاكگوهر در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار نمود: با هدف توسعه فرهنگ استفاده از ظرفیت های گردشگری آبی منطقه، همگانی كردن استفاده از این پتانسیل و هم حمایت اشتغال موجود در این حوزه، با هماهنگی بخش خصوصی و حضور تعدادی از مسئولان، مدیران ادارات و هم علاقه مندان تور گردشگری آبی به صورت مجانی در خرمشهر برگزار گردید.
وی، این تور را مقدمه ورود جدی بخش خصوصی در حوزه گردشگری آبی درون منطقه ای دانست و بیان كرد: با ورود بخش خصوصی كه حاصل همكاری میان یك لنج دار مبتكر كه لنج خویش را به یك لنج گردشگری تغییر كاربری داده است و یك شركت گردشگری می باشد، مقرر است از این به بعد گشت های دریایی به صورت روزانه از ساعت ۱۹ در خرمشهر برگزار گردد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر در ادامه بر اینكه ظرفیت گردشگری آبی منطقه آزاد اروند در طول سال های گذشته مغفول مانده بود، تصریح كرد و اظهار داشت: رودخانه پر آب موجود در محدوده منطقه آزاد اروند همچون كارون، اروند، بهمنشیر و شاخه های منشعب از آنرا می توان مهمترین ظرفیت گردشگری موجود در منطقه دانست كه تا كنون كمتر به آن پرداخته شده است.
وی اضافه كرد: از این ظرفیت طبیعی موجود به جز در فصول پایانی سال و ایام نوروز استفاده چندانی نشده است و این در شرایطی است كه هم اكنون حدود ۸۰ لنج، هشت شاتل دریایی و حدود ۸۵ قایق در آب های منطقه آزاد اروند وجود دارد.
پاكگوهر، ظرفیت اشتغال زایی در منطقه آزاد اروند به دنبال استفاده از ظرفیت گردشگری آبی را بیشتر از ۳۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم برای هر شناور گردشگری دانست و توضیح داد: یكی از موضوعات مهم در بحث گردشگری آبی، اشتغال بوجود آمده در این حوزه می باشد و به صورت تقریبی می توان اینگونه برآورد كرد كه با حركت هر لنج گردشگری برای تعداد هشت تا ۱۲ نفر اشتغال مستقیم و برای حدود ۲۵ نفر اشتغال غیر مستقیم تولید می گردد.
وی اضافه كرد: با عنایت به وجود تعدادی زیادی لنج و دیگر ابزار گردشگری آبی، درصورت تقویت این صنعت در منطقه آزاد اروند می تواند اشتغال چشم گیری در این حوزه تولید كرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر در انتها این نكته را هم خاطرنشان كرد كه ظرفیت اشتغال رودخانه ها مختص لنج ها و قایق ها نیست و تولید اسكله های ماهیگیری، رستوران های دریایی و هم توسعه ورزش های ساحلی از دیگر پتانسیل های مهم در این منطقه است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب