آخر جاده ابریشم در فرانسه با ساز و فسنجان ایرانی

آخر جاده ابریشم در فرانسه با ساز و فسنجان ایرانی

به گزارش سفرگو نمایشگاه جاده ابریشم در فرانسه با نوای كمانچه و شام ایرانی پایان یافت.


به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، این نمایشگاه پس از پنج روز معرفی هنرهای شرقی همچون مینیاتور، سوزن دوزی، سفال و سرامیك در جنوب فرانسه، با برگزاری كارگاه های آموزشی درباره معماری، پزشكی، شعر و داستان های كشورهای جاده ابریشم، به پایان رسید. آخرین روز این نمایشگاه كامل به موسیقی ایران اختصاص داشت كه با استقبال زیاد فرانسوی ها روبرو شد.
اجرای موسیقی با یك گروه ایرانی مقیم در فرانسه بود كه با معرفی سازهای ایرانی همچون كمانچه، سه تار و دف و تنبك، از حافظ و مولانا هم خواندند. فرشاد سلطانی كه رهبر این گروه خانوادگی است، به ایسنا اظهار داشت: خوشبختانه سازهای ایرانی در بیرون از كشور به خوبی شناخته شده است. بیشتر اروپایی ها با آواز ایرانی ارتباط خوبی برقرار می كنند. آنها اهل مطالعه هستند ازاین رو توضیح دادن درباره سمبل ها و مفاهیم به كار رفته در ادبیات و شعر برای آنها سخت نیست.


در شب ایران هم همراه با خواندن قصه هزار و یك شب، بازدیدكنندگان این نمایشگاه با «فسنجان» پذیرایی شد؛ غذایی كه معمولاً در میان توریستهای خارجی كه به ایران سفر می كنند محبوب است و سرو آن در شب ایران به پیشنهاد توریستهایی بود كه تجربه سفر به ایران را داشتند كه توسط یك آشپز فرانسوی تهیه شد.
این نمایشگاه یك شب را به ازبكستان هم اختصاص داده بود كه با «پلوف» غذای ویژه این كشور از فرانسوی ها پذیرایی شد.
دومین نمایشگاه جاده ابریشم با حضور كشورهای ایران، ازبكستان و فرانسه در شهر «اوباین» در فاصله ای نزدیك به مارسی در جنوب فرانسه برگزار گردید. در ادامه مقرر است كاروان هایی به شیوه جاده ابریشم در راه كارگاه های سفال و سرامیك این منطقه با هدف تبادل دانش و اطلاعات راه بیفتد تا فرانسوی ها هم با مفهوم كاروان بیشتر آشنا گردند.
باآنكه سواحل مدیترانه آخرین نقطه از جاده ابریشم عنوان شده اما در اسناد تاریخی به كشور فرانسه در این راه اشاره ای نشده است، در اصل داستان برگزاری این نمایشگاه در فرانسه از سفر یك گروه از گردشگران این كشور به چین و دیگر كشورهای جاده ابریشم شروع می شود كه با دعوت از برخی هنرمندان آنها تلاش در معرفی فرهنگ و هنر جاده ابریشم به مردم فرانسه دارند.



1398/03/01
18:10:39
5.0 / 5
1693
تگهای خبر: آموزش , پزشك , تاریخی , توریست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد